Casa de Dom Inacio Abadiania i Brasilien.
 Hit reste jag första gången i mars 2009.
Att komma till detta ställe var en otrolig känsla, energierna var så höga så kroppen gick in i nåt viloläge direkt när man anlände. Man blev alldeles sirap i huvudet och man kunde inget annat än bara vara. När man är van att låta hjärnan gå på högvarv och plötsligt knappt kunna tänka och ännu mindre komma ihåg nåt, kändes det här mycket ovanligt och främmande. Ett ganska skönt tillstånd på ett vis, man kunde bara vara i nuet och varken tänka framåt eller bakåt.
John of God som han kallas, är på Casan och inkorporerar onsdag, torsdag och fredagar varje vecka året om. Någon gång åker han utomlands och någon gång till södra Brasilien. Men oftast är han här. Han är en mycket speciell man som inkorporerar olika Entiteter och det är dessa som utför dem osynliga operationer på oss som åker dit. Medium Joao är inte själv närvarande så att säga och vet inte vad som sker när han är inkorporerad.
Medium Joao är en mycket speciell man och så villkorslös som någon människa kan vara på jorden.
  Min vän Åsa  och jag visste inte så mycket om Casan innan resan, så vi gick in på nätet och bla You Tube för att få lite information om hur det funkade. Då råkade vi på att se väldigt läskiga operationer som utfördes där. Nu är det så att man kan välja synliga eller osynliga operationer. Andevärlden behöver sällan göra ingrepp i våra fysiska kroppar för att hela oss, det som sitter i den fysiska kroppen sitter också i  vår eterkropp. Därför kan man fixa det mesta i eterkroppen. Så inte behöver man göra nåt ingrepp på den fysiska kroppen för att bli hel.
   Jag kommer ihåg Åsa som först pratade om att önska att få hjälp med sina eländiga bihålor som brukade krångla, efter att sett en operation på internet, med nån näsgrej som inte ser så mysig ut, så sa hon - Jag tror inte mina bihålor är så besvärliga egentligen, jag ska nog önska nåt annat. Idag skrattar vi gott åt detta, för vi trodde ju man inte hade nåt val. Men det har man.
När man får en osynlig operation sitter man i en form av meditations tillstånd, eller en andlig narkos som dem kallar det där. Under tiden jobbar andevärlden med dem problem man önskat att få hjälp med.
   Vi satt i det som kallas samlingshallen innan vi skulle in i vår kö med våra lappar och dem önskningar vi hade med oss. Redan där var en sån fantastisk kärleksfull energi att tårarna började rinna och det gick inte att hejda. Att sen få gå in i kö och möta Entiteten var nåt så stort och aldrig har jag känt en sån villkorslös kärlek någonsin, tårarna rann hela tiden. Jag kom fram och vår tolk lämnade över önskningarna, ett par mycket intensiva och kärleksfulla ögon såg rakt igenom hela mig. Det kändes som om ingenting undgick denna blick. Han ordinerade örter och kristallbad.
Andra dagen jag kom in i kön, ordinerade han operation.
Jag  minns väl första gången jag satt där, plötsligt kändes det som om jag hade en fluga krypande upp i näsan. Då slog det mig att "dem" gjorde en sån där "näsoperation" som jag sett på You Tube fast den här var inte fysisk utan andlig/osynlig. En mycket märklig känsla.
   Förutom operation så var det meditation som gällde. Att sitta i meditationsrummen är väl det som ger en många insikter och det är också där vi jobbar med oss själva. För hur det är, så är fysiska saker också kopplat till emotionella saker. Hur länge man sitter där beror på hur många människor som söker sig till Casan den sessionen, man sitter där tills alla människor i kön , som går in med sina önskningar till Entiteten, är klara. Medum Joao slutar aldrig sin session förrän alla som är där fått hjälp.
Vi var där till påsk och det är då extra många Brasilianare som söker sig till Casan. Jag minns att vi satt närmare 6 timmar i meditation på långfredagen. Då var man inte kaxig kan jag säga. Bänkarna man sitter på har visserligen en tunn stoppning men efter att par timmar så hade man duktigt ont i häcken. Jag har inte heller så mycket naturlig "stoppning" och det gjorde nog inte saken bättre. Ja det var många känslor som poppade upp.
Jag kommer aldrig att glömma denna första resa. Den gav mig så mycket och det kändes som om jag fick en del av mitt liv tillbaka. 
   Efter min första resa visste jag att jag skulle tillbaks nån gång. Jag trodde att det skulle ta ett och ett halv år innan jag var klar med den process jag startad upp första resan. Men livet blir inte alltid som man tänkt. Redan i oktober 6 månader efter jag kom hem, fick jag förfrågan om att åka dit igen och hjälpa till med en grupp som skulle åka i mars 2010. Jag tackade ja och så åkte jag då åter igen.
   Denna gången stannade jag där tre veckor. Jag blev aldrig ordinerad operation denna gången utan fick sitta i meditionsrummen mest hela tiden. Det var inte lika jobbigt som första gången att sitta där. Jag hade nog också höjt mina egna energier ganska mycket och det var inte lika stor skillnad som första gången att vara där. Man var inte sirap i huvudet och kunde tänka klarare.
   Tredje resan var inte heller tänkt så tidigt. Nu var jag ganska säker på att jag skulle åka först 2012. Men som sagt livet blir inte alltid som man tänkt och plötsligt så hade jag och min reskompis Åsa, från första resan bokat biljetter igen. Vi åkte i mars 2011. Denna resa var minst lika fantastisk som dem 2 första. Åter igen fick jag sitta i meditation mesta av tiden. Nu var jag klar tyckte jag, så nu skulle det dröja innan jag skulle tillbaka. Men livet blir ju inte som man tänkt. 
   Fjärde resan gick i mars 2012. Jag tog mannen och en kompis med mig. Vi hade en härlig upplevelse tillsammans dessa dagar.

   Tiden gick och åren gick. Vid nyår 2017 tyckte jag mycket stod stilla i mitt liv. Då  tog jag en promenad och bad om att få hjälp att komma framåt igen. När jag kom hem så dök ett namn upp i mitt huvud och då visste jag att det var dags igen. Sagt och gjort jag ringde upp Jannie Videen som jag vet är Casa guid och innan jag blinka hade jag bokat en femte resa till Brasilien. Ihop med ett tiotal andra resenärer och däribland fanns även min vän Åsa återigen, så åkte jag igen men denna gång blev det bara en vecka på Casan. Jag satt i meditation, fick kristallbad, badade i vattenfallet och en andlig operation och kände att det var helt ok att stanna en vecka. Att åka med guid var jätteskönt så man kunde lämna över allt praktiskt, mm till henne och själv bara fokusera på att läkas och hämta energi.

   Vill ni åka så rekommenderar jag att åka med guid. Lite längre ner på sidan hittar ni länk till Jannie Videen, hon tar hand om sina resenärer på ett mycket varmt och fint sätt. Man känner sig trygg i hennes händer. 

  Man får inte det man ber om - man får det man behöver, det har jag lärt mig sen jag åkte till Casan första gången 2009. Vi är här på jorden för att lära oss, inte få det serverat på silverfat. Men vi väljer om vi vill vara lyckliga under tiden. Jag vet inte vem som skrivit detta men det stämmer till hundra procent om ni frågar mig, så håll tillgodo.

Be så ska du få!
Jag bad om styrka och fick svårigheter för att göra mig stark.
Jag bad om visdom och fick problem att lösa.
Jag bad om välgång och fick muskler och hjärna till arbete.
Jag bad om mod och fick faror att övervinna.
Jag bad om kärlek och fick medmänniskor att hjälpa.
Jag bad om väntjänst och fick möjligheter.
Jag fick inget av det jag ville, istället fick jag allt det jag behövde.

En stor ödmjukhet och tacksamhet till Medium Joao, Casa De Dom Inacio och dem Entiteter som ger mig allt det jag behöver för att växa som människa på jorden och själsligt i andevärlden. Med er hjälp kanske jag kan utveckla mig så att jag klarar dem mål och önskningar jag hade med mig hit i detta liv!
Jag önskar också alla andra ljusvarelser som finns på jorden nu lycka och kärlek i ande och sanning.

Tack medium Joao för din aldrig sinande kärlek till människorna på jorden som behöver din hjälp. För att du gör allt detta villkorslöst utan att be om någonting tillbaks. Må du få många underbara dagar på jorden.

I triangeln kan man lägga foto på dem som vill ha healing och välsignelse av Entiteterna.

Åsa med den otroligt duktiga trädgårdsmästaren som var på Casan i ur och skur, från morgon till sena kvällen.

På scenen i samlingshallen.

Resor till John of God

Är du intresserad av att resa till Casa De Dom Inacio rekommenderar jag er att resa med denna fantastiska guide Jannie Vidéen

www.videen.se